Поставяне на мигли в град Бургас

‘Косъм по косъм’ е процедура, която сгъстява и удължава естествените ви мигли.
Тази процедура става все по предпочитана от жените, защото е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.
Жените основно избират тази процедура, защото не може да се направи разлика между изкуствено поставените и естествените мигли. Друг голям плюс на този вид удължаване и сгъстяване, е че може лесно да се поддържа във времето, при това на ниска цена.
Можете да забравите и за използването на спирала, след поставянето на новите мигли, което също е плюс.
Поставянето на мигли косъм по косъм определено се избира от предвидливите дами, които искат да изглеждат максимално добре, като по естествен начин да подчертаят излъчването и красотата си, на достъпна цена.

Поставяне на мигли с техниката 3D и Руски обем.

Техниката 3D/руски обем не се различава много от техниката косъм по косъм. Това е най-новата техника за постигане на още по драматичен поглед.

Метода на поставяне е същия с разликата, че вместо залепянето на един изкуствен косъм към естествения, се прави снопче от поне три (от където идва и наименованието – 3D), много по фини косъмчета и това снопче се прилепя към всяка една естествена мигла.

Другата опция е за поставяне на повече от три броя косъмчета, като ефектът се нарича – 4D (четири броя), 5D (пет броя) и т.н. в зависимост от броя на косъмчетата, от които се прави едното снопче.

При метода косъм по косъм дебелината на косъмчетата е по-голяма, и самите косъмчета са по-плътни от естествените и на всяко око се поставят между 100-150 косъмчета.

При 3D/руски обем метода се използват много фини косъмчета, (които отново могат да бъдат синтетични и естествени косъмчета),от които се оформя снопче и по този начин се поставя на окото, като на всяко око могат да се поставят по този начин 200 до 900 косъмчета.

Естествено както се подразбира при тази техника обема на миглите е много по-богат и плътен.

Колко време трае процедурата, поставяне на мигли – косъм по косъм?

Самата процедура трае между 1 и 2 часа, като средно се поставят около 100 до 150 косъмчета на око, общо около 300-350 косъмчета на процедура. Като продължителността зависи от вашите естествено насищане на вашите мигли.
Използват се само естествени продукти, като лепилото, което се ползва се е специално, за да не дразни окото.

Как точно се поставят самите мигли на окото, по метода косъм по косъм?

Първо клиентът се поставя да легне удобно на кушетката,след което сме готови да започваме със поставянето на миглите.Това става по следният начин:
Най-напред долният клепач се изолира,със специални колагенови лепенки(пачове),след което  окото се почиства със специален праймер,за да няма остатъци от грим.След това се нанася обезмаслител и започваме лепенето на косъмчетата.
Изкуствените косъмчета се залепят към естествените,като на една наша естествена мигла се залепя едно косъмче от изкуствените.

Колко време издържат изкуствените мигли и трябва и някаква поддръжка?

Трайността на миглите е индивидуална. На всеки 2 до 3 седмици е желателно да се отиде на поддръжка, за да се запълнят липсващите косъмчета.
Освен това е много важна самата грижа за миглите, ако се грижите добре за тях и ги пазите,ще издържат по дълго.
Добре е да не спите на тях, да избягвате да ги мокрите, да ги търкате силно с ръце и да ги дърпате. Можете да ги разресвате, внимателно, така ще избегнете слепването им, ако се получи такова.

Какво се случва когато миглите започнат да падат?

Единият вариант е да се отиде на поддръжка (това което споменахме по – горе), за да се запълнят падналите мигли.
Другият вариант е да се свалят всичките мигли, като това става със специален продукт. Но и в двата случая трябва да се отиде при специалист, най-добре при този който ви ги е слагал.
В никакъв случай не трябва да се търкат или да се скубят! Не опитвайте да ги махате сами,защото по този начин,ще нарушите целостта и здравината на вашите естествени мигли! Курс по поставяне на мигли в град Бургас

ПРОГРАМА НА ОБУЧЕНИЕ

-Теоретично запознаване с технологията     “Косъм по косъм”,2D-3D (опция за руски обем )
• Запознаване с показания и противопоказания
·  Необходимо оборудване за работа

– видове  материали за поставяне на мигли
– видове мигли
– видове дължини
– видове дебелини
– видове извивки
– схеми на удължаване и сгъстяване на мигли
– удължаване и сгъстяване стъпка по стъпка
·  Структура на миглите
– цикъл на живот на миглите
– как да поддържаме удължените мигли
– удължаване и сгъстяване стъпка по стъпка
– способи за залепване на екстеншъните

  1. Демонстрация на технологията

  2. Практическа част – Вграждане на мигли върху модел

  3. Технология на поставяне на мигли за сгъстяване, обем и дължина

 

– Тайната на перфекните обемни и гъсти мигли се крие в техниката на създаване на ветрила. По време на курса се усвояват техники за създаване на ветрила и позициониране с цел постигане на среден до максимален обем

OБУЧЕНИЯ ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ С ИЗЦЯЛО ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ В курсът ще имате възможност да научите нова и интересна професия в областта на красотата. Към днешна дата, микроблейдинг веждите е един от най-търсените и популярни процедури в индустрията на красотата. Тя е все повече и повече привлича вниманието едновременно и на клиенти и мениджъри на снабдяването с красота, които от своя страна увеличават търсенето на талантливи майстори. Обучението се провежда с материали предоставени от обучаващия.

Микроблейдингът е вид перманентен грим. При него, за разлика от класическия метод с машина, се работи изцяло ръчно. Инструментът за работа представлява писалка, в която се монтират игли, индивидуални за всеки клиент и предназначени изцяло за еднократна употреба. Избира се форма на иглите, размер и цветови пигмент поотделно за всеки един клиент, съобразно неговите лицеви характеристики. Косъмчетата от веждите не се премахват, а напротив, те помагат веждите да изглеждат максимално естествено. Методът е подходящ и при алопеция или след химиотерапевтични процедури, при които има пълна липса на косъмчета в зоната на веждите

Микроблейдингът е сравнително нов,ръчен метод в перманентния грим.При него,с помощта на микроостриета се рисуват фини,ясни и отчетливи пропези в най-горния слой на кожата (епидермис) и по този начин постигаме максимално естествен вид на веждите.Той е усъвършенстван отговор на вече познатите ни методи за класически перманентен грим,татуиране и др.Микроблейдинг се класифицира като полу перманентен грим,поради различните резултати,които постигаме в сравнение с класическата пигментация,затова е и по малотраен от нея.Трайността му е около година,година и половина,взависимост от вашия тип кожа. Курс Поставане на мигли косъм по косъм Комбиниран курс на три от най-популярните системи за удължаване и сгъстяване на мигли, „Косъм по Косъм„ , поставяне на 3D мигли и Руски обем за сгъстяване Курсът е двудневен. Включва теоретична и практическа подготовка. Грижа за вашите мигли за да издърват максимално дълго и да ви радват :

Нашите препоръки, за да издържат максимално вашите мигли във времето:

 

Не се препоръчва използването на спирала.

 

Използвайте четка или гребенче за разресване на миглите. По този начин ще избегнете слепването им.

 

Избягвайте използването на мазни продукти, защото те разграждат лепилото.

 

Избягвайте търкането на очите.

 

Избягвайте да спите с лице към възглавницата.

 

Не дърпайте миглите, защото това ще причини окончателно падане на вашите естествени мигли . Зарадвайте себе си и си подарете един напълно естествен вид с миглите „косъм по косъм“ и процедурата Микроблейдинг това вече мове да стане реалност . Винаги бъди красив .


Резултат с изображение за курсове по миглопластика